FLOWNET,transparantbakgrund

FlowNEt hade inte varit möjligt utan våra partners.

FlowNets verksamhet bygger på ett bra samarbete med sina sammarbetspartners.

Inet är först med det senaste för dator- och teknikentusiasten, vare sig det handlar om färdigbyggda stationära datorer eller alla datorkomponenter som behövs för att bygga en egen dator. Med en kunnig, prisbelönt kundservice och personal erbjuder Inet också förstklassig hjälp och rådgivning.
De har butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö och erbjuder snabb och fri frakt med fria returer på alla ordrar.

Åsbo Hus AB är familjeföretaget som grundades 1963 av Gösta Olsson. Idag ägs och drivs företaget av hans två söner Mats och Patrik samt tredje generationen Olssons i form av Viktor. Hustillverkningen sker, med hjälp av våra 45 anställda, i vår 9 000 m² stora husfabrik i Örkelljunga i nordvästra Skåne.

Cooler Master har delat med sig av sin passion för spel sedan 1992. Detta taiwanesiska företaget producerar delar och tillbehör till datorer såsom chassi, PSU, vatten- och luftkylning samt tangentbord, headset och möss. Företagets vision är att skapa produkter som förbättrar upplevelsen när man bygger sin egen PC. Cooler Master lever för spel, och arbetar dagligen för att vara ledande inom e-sport genom nytänkande vid tillverkningen av komponenter.

Med de bästa råvarorna och gediget kunnande har Gille bakat goda kakor sedan slutet av 60-talet. Med allt från småkakor och kondisbitar till finskorpor och pepparkakor värnar Gille om den svenska fikatraditionen. Kakorna bakas i Sverige, på våra bagerier i Åsljunga och Örkelljunga. Tillsammans gör vi varje dag lite rosa!

info kommer.

info kommer.

info kommer.

info kommer.

info kommer.

info kommer.