FLOWNET,transparantbakgrund

Om oss

FlowNet grundades av Krzysztof Muszanski år 2017. Grundaren var då bara 16 år gammal men trots detta har företaget vunnit flertal priser och har i dagsläget ett 20-tal ungdomar engagerade i FlowNets verksamhet.

"E-sport är något som växer enormt och LAN industrin verkar inte ha hängt med utvecklingen vilket har lett till en brist på seriösa LAN-event."

- Krzysztof Muszanski, VD för FlowNet

Vår historia

Tillsamans men hjälp av Ungdrive och Örkelljunga kommun fick Krzysztof sommaren 2017 chansen att starta sitt egna företag och då han brann för E-sporten, bestämmde han sig för att hålla i ett LAN. Tanken med LAN:et var att det skulle bidra till att unga gamers höll kvar sitt E-sportande då Krzysztof upplevde att många lämnade spelandet på grund av att de tröttnade på det eller kännde att de inte utvecklades.

"Fördelen med mitt LAN är att ungdommar men också vuxna från Örkelljunga området kan ha ett LAN nära sig till ett bra pris utan att behöva åka långa sträckor och betala stora summor pengar."

"Min dröm är att LAN:et fortsätter de följande åren samt att det växer och blir allt större och bättre för varje år. Redan under första LAN:et kommer några turneringar samt tävlingar att hållas för att göra eventet mer spännande. Under nästkommande kommer det att finnas mer spelplatser, fler turneringar och fler aktiviteter."

Dessa citat är några av de första och står till en stor del för FlowNets värderingar. Vi ska ständigt utvecklas, bli större och bättre för varje evenemang samtidigt som vi ska vara tillgängliga för lokala deltagare i alla åldrar. Allt detta ska självklart vara till ett rimligt pris.

Efter det första FlowNet LAN:et nominerades Krzysztof till SM i ungt sommarföretagande där han vann första pris. Ett tag efter det fick FlowNet titeln: Årets sommarföretag 2017.

Företaget blev sedan ett UF företag och fick därmed namnet FlowNet UF. Då presterade FlowNet så pass bra att de fick 3:dje pris i kategorin "Årets Tjänst" i Skåne. Detta bidrog till att företaget kom till SM i ung företagsamhet.

Och nu är vi här var vi är. Företaget FlowNet har nu blivit en enskild firma och därmed blivit ett företag på riktigt. I dagsläget engagerar företaget ett 20-tal ungdomar. Dessa bidrar till FlowNets ständiga utveckling.